;

Zprávy

Top Secret

Názory

Zdraví

Okénko tm

Věda

Další rubriky

Kontakt

Přihlásit se

Bleskovka carstena Q7.Q9.2Q21 Co byste řekli večerním černým hodinkám?
od carsten•rubrika: DŮLEŽITÁ SDĚLENÍ•
7.9.2021

72
Včera mě zastihla zajímavá zpráva. Něco velkého se připravuje a bude to větší než největší. Proč? Varoval vás kdysi tomáš. Mnohokrát a důsledně. Záleží na každém z vás.

***** **** ***** ****

Po celé Evropě je to to stejné. Něco velkého se odehrává. Začněte být velice opatrní a předvídaví. Všude se píše o 11.Q9. 2Q21, že to může být velké datum. Nejsem úplně jistý, ale mám pocit, že se něco velkého chystá. Raději to budeme opakovat jedenkrát více, než jednou méně. Mějte připravenou svítilnu a rádio na baterie, dostatek vody a jídla nejméně na 3 týdny.

Vážení čtenáři tadesca, tady ve Švýcarsku je ve vzduchu tolik vrtulníků. Nikdy dříve jsem něco takového neviděl. Dnes jsou tu další letadla, která jsem nikdy předtím neviděl. Děje se něco velkého. Nechci propadat panice, ale je lepší být v bezpečí, než následně toho litovat. Dokonce k nám přijde i žena pozůstalého kamaráda a ubytují se u nás na nezbytnou dobu. Z bezpečnostních důvodů. Děti do školy neposíláme. Viděl jsem, že spousta lidí kupuje nepochopitelně mnoho produktů. Plné vozíky pitné vody, kartony konzerv a mnoho jiného, což dříve rozhodně nedělali.

Vím od kamaráda, který pracuje zde u vojska, že měli sezení kvůli hrozícímu Blackoutu. Výpadek může být po celé Evropě. Tak je nutné se připravit. Situace je prý 75 ku 25, že bude. Vyplynulo mezi jeho slovy v rozhovoru, kdy mně vše sděloval. Snaží se vše držet do posledního dne v tajnosti kvůli panice. Je toho mnohem více, ale nyní nemám čas se rozepsat. Tedy jenom ve zkratce.

Článek napsal carsten

 

Líbí se vám článek? Můžete ho sdílet se svými přáteli.
SPONZOROVÁNO

Jednoduchý způsob, jak odstranit křečové žíly doma!

2 šálky denně vyčistí cévy 300krát lépe než jakékoli chemikálie

Papilomy zmizí a vyjdou z vás paraziti, když vypijete sklenici

Cévy se vyčistí okamžitě, tlak se vrátí do normálu! Recept

Hlavní protivník diabetu byl objeven! Сukr okamžitě klesne na 3.8

Lidé s bolestmi kolen a kyčlí by si měli toto přečíst
PŘEDCHOZÍ ČLÁNEK
Biden vyvíjel nátlak na afghánského prezidenta, aby vytvořil zdání, že Táliban nevyhrává bez ohledu na to, jestli je to pravdaDALŠÍ ČLÁNEK
Duchovní úroveň 5. díl: Vliv duchovní úrovně na život člověka
72 Komentáře(ů)
Novější komentáře →

Dagi 7.9.2021 v 16:12
Vřelé díky carstene za data, i vám všem tady, za to, že vůbec jste. Už jsme všichni unavení tokem věcí. Já osobně to vnímám velmi, ztrácím smysl v tom, co dělám profesně, v tom že děti chodí do školy a hlavně za jakých podmínek a hlavně proč? Vždyť se učí nesmysly. Vydobila jsem si u dcery testy ze slin, ale i tak je to náročné. Stejně nejde potlačit obavy. Nastoupila do nové školy a nemám dost odvahy na to nechat ji doma, dost trpěla distanční výukou a absencí sociálního kontaktu s kamarády. Tak moc bych chtěla dělat správná rozhodnutí…ale není to jednoduché. Ale je mi jasné, že toto řeší spousta z vás, jen mi to ubírá síly.

Všechno jsem se snažila zajistit, potraviny, vodu, plyn, náhradní zdroje, potřebné léky, ochranu, na nějakou nezbytnou dobu. Tak snad to bude dostačující, snad mi budou k dobru i nějaké zkušenosti z mé 15 leté kariéry v armádě 😉. Pokud ne, budeme si muset poradit. Chci jen poděkovat za veškeré informace z těchto stránek všem přispívajícím za komentáře (v neposlední řadě vitacrha, tvé příspěvky mě vždy postaví zpět na nohy 😊, miradelete za skvělý nápad a stmelovací schopnosti kolektivu, octomanik za všechny rady týkající se zdraví těla i ducha 😊 i vám všem ostatním, protože není prostor vyjmenovat všechny.

Věřím, že vše bude dobré, čekáme na to už dlouho a věřím (a nikdy nepřestanu věřit) plánu.
Opatrujte se ! ❤

Pro vložení odpovědi na komentář se musíte přihlásit

Kocour Mourek 7.9.2021 v 17:03
Palubní vysílače nákladních vozidel a stavebních strojů. V tísni, kdy nebudou jiné možnosti pro komunikaci, by asi bylo možné využít tyto vysílače/přijímače.
Ale nevím, do jaké míry jsou odkázány na to, že bude fungovat přenosová síť pro jejich signál, protože ta je ohrožena výpadkem elektřiny – nezáměrným (spontánním), nebo záměrným (sabotážním útokem na tu přenosovou síť).
Dosah jejich signálu bez přenosové sítě asi není velký.

Pro vložení odpovědi na komentář se musíte přihlásit

Kocour Mourek 7.9.2021 v 18:59
Pokud budete ve velkém městě při výpadku elektřiny a komunikačních sítí a budete v nouzi potřebovat někam přivolat policii nebo záchranáře, doporučuje se vystřelovat do vzduchu červené signální rakety, hlavně za tmy, kdy jsou lépe vidět. Policie a záchranáři snad budou mít v takové tísňové situaci na vyvýšených místech s dobrým výhledem hlídky, které k vám světelný signál vystřelené rakety přivede, nebo vám na místo pošlou na pomoc svoje kolegy.

Pro vložení odpovědi na komentář se musíte přihlásit

plne odhaleni 1 7.9.2021 v 20:50
tomaskova: perfektně napsané, děkuji ti mnohokrát

tomaskova 7.9.2021 v 16:12
Myslím, že nejdůležitější je zůstat v klidu a nepodléhat panice. 3 týdny s malými porcemi jídla, to nám jen prospěje. Hlavně vodička aby byla a také trošku toho tepla. Jinak není třeba se bát.

Pro vložení odpovědi na komentář se musíte přihlásit

Kocour Mourek 7.9.2021 v 17:11
Pokud by nastal třítýdenní výpadek dodávek, pak to znamená – jak na to opakovaně upozorňujeme – že po něm by se normální stav věcí, například takový, jako je nyní, pokud jej lze považovat za „normální“, obnovoval velmi obtížně a velmi pomalu.
Navíc: pravděpodobnější je, že to budou výpadky a kolísání dodávek, které budou trvat jednotlivě možná méně než zrovna 3 týdny, ale dohromady spíš mnohem déle. Také se upozorňuje na to, že v pozadí je v oblasti dodávek už teď skrytě rozvráceno mnohem víc, než asi tušíte a než si hodláte připustit.
Ti nejrozumnější z vás, kteří vám tady radí, mají zásoby toho nejnutnějšího prý na 2 až 3 roky!!

Pro vložení odpovědi na komentář se musíte přihlásit

markéta nikol “ma.ni.” 7.9.2021 v 17:51
To má málokdo na 5 let zásoby.

Pro vložení odpovědi na komentář se musíte přihlásit

Kocour Mourek 7.9.2021 v 18:22
Ne na 5 roků, jen na 2 nebo 3.
To má skutečně málokdo z běžných lidí. Ale prý je to nutné. Potraviny především takové, které lze jíst syrové, bez tepelné úpravy a bez ušpinění nádobí: obilné a kukuřičné vločky, sušené a zahuštěné mléko, mandle a ořechy, čokoládu, krém Nutela, džemy, konzervovaný chléb, sušená vejce, konzervované maso, uzeniny a paštiky, konzervovanou zeleninu, vitamíny v tabletách, předvařenou rýži, sušené maso, sádlo. Svoje léky. Proti stresu v mírných dávkách alkohol: pivo, víno, likéry, lihoviny, ale jen pro dospělé.

tomaskova 7.9.2021 v 18:22
mourku. už zase strašíte. Kdo má prosím vás zásoby na 2-3 roky? Toho bych ráda potkala. To by jste musel být na 1 misce rýže denně, aby ty zásoby vydržely. nejdůležitější je zachovat klid a nedělat mezi lidmi paniku. Jsme tady všichni obeznámeni a pokud bude třeba, pomůžeme potřebným. My určitě, žijeme na vesnici a tady je do hrnce co dát i bez velkých zásob. Navíc si nemyslím, že by lidé z paneláku měli ty zásoby kam dát i kdyby hned chtěli.

Pro vložení odpovědi na komentář se musíte přihlásit

Dagi 7.9.2021 v 19:41
Řekla bych, že to jde, ale už je to jiný level. A ani nevím, zda je to v dnešní době dosažitelné, ale vím, že opravdu jsou lidé, kteří tyto zásoby mají i prostory, nejen k jejich uskladnění. Jedná se o kvalitní konzervy, vepřové hovězí, z kvalitního masa. Suchary, rýže, luštěniny. Dříve byly tzv. nedotknutelné zásoby, které se musely udržovat v daném množství a měly trvanlivost 5 let, pak se obměňovaly. Neznám lepší vepřovky, než bývaly ty vojenské. Jenže v současné době nevím jestli je možné takové sehnat a to nemluvím o finanční stránce takové zásoby pořídit.

julio 7.9.2021 v 22:08
Bývam v meste, relatívne veľkom byte so špajzou doplna napchatou. Vydržali by sme tak mesiac poskromne, ale vydržali. Na konci mesiaca by sme boli o nejaké to kilo ľahší. Mama býva na dedine, neďaleko, tam by sme vydržali aj celý rok, lebo áno, úroda je uskladnená. Keď si ale predstavím susedov, ktorí majú veľký dom a takmer žiadne zásoby, lebo každú chvíľu chodia niečo pýtať čo im chýba. Majú ale nový bazén a tam je relatívne dosť vody kým by nezamrzla a s filtrami ktoré mám by z nej išla urobiť pitná. Ako sa zachovať, lebo viem, že aj na dedine je kopa domácností, ktorí nič nepestujú. Budú potrebné komunity blízkych susedov, každý má niečo a spolupráca bude nutná, lebo za pár dní začnú nočné rabovačky z blízkeho mesta. A to nebude len problém dedín, rabovačky začnú aj na mestských sídliskách, tam bude tiež potrebná spolupráca susedov pri ochrane domov. Takže tí, ktorí vieme o čo pôjde budeme musieť byť aktívny pri zjednocovaní okolia a vysvetľovania situácie, lebo teraz sme pre väčšinu rodiny, známych a kolegov len sprostí konšpirátori (vlastná skúsenosť). Tak sa nám tie naše „konšpirácie“ na niečo zídu.

l612 7.9.2021 v 15:22
carsten, si posol dobrých správ. Ja už na to čakám 54 rokov. A dnes to prichádza , sme blízko. Nesmierne sa na to všetko nové teším. Vďaka za správu.

Pro vložení odpovědi na komentář se musíte přihlásit

janapechmannova 7.9.2021 v 15:18
carstene náš milý, mocinky děkuji za tvoje datování, všichni na to s očekáváním stále čekáme a čekáme, jen některé zásoby budu muset likvidovat a nahradit novými, hlavně pití v těch petkách mám od začátku, kdy jsme se měli připravit, ale to je to nejmenší zlo. Co udělat mimo „regenerace“ našich zásob. Nahustit do sebe co nejvíce radosti, pozitivních a konstruktivních myšlenek, abychom tím posílili nejen sebe, ale i ty hrdiny, kteří za nás – naši matičku Zemi bojují, aby se nám všem žilo svobodně, bez těch šílených lumpů bez rozdílu, nemá cenu je jmenovat, všichni to velice dobře víme. Objímám Vás všechny na dálku a jak jinak, než že to všichni s láskou dáme. Pro vitacrha – bráško super opět jana

Pro vložení odpovědi na komentář se musíte přihlásit

vitacrha 7.9.2021 v 20:03
Pro Janičku Pechmanovou – díky sestřičko PATRIOTKO.

Pro vložení odpovědi na komentář se musíte přihlásit

celest 7.9.2021 v 13:41
– čekáme na to již rok, tak snad se to konečně pohne;
– ve hře budou podle všeho monolity instalované různě po planetě;
– doporučuji si také sehnat nějaké léky pro lidi, kteří se psychicky zhroutí, lékařka mi doporučila neurol, když bude velmi zle, raději jim ho nabídnu, než bych je nechala padnout do těžké deprese;
– byla jsem překvapená, že někteří praktici vědí o vakcinách vše, možná více než my, nemluví o tom, ale při krevním rozboru cílí výhradně na symptomy a byla mi zdůrazněna důležitost železa;

Pro vložení odpovědi na komentář se musíte přihlásit

markéta nikol “ma.ni.” 7.9.2021 v 15:24
U nás se bere někdy, když je to nutný lexaurin, půlka prášku. To je takový jako uklidňující lék. Měla ho tehda moje babička, když musela na pohřeb svýho manžela.

Pro vložení odpovědi na komentář se musíte přihlásit

Kocour Mourek 7.9.2021 v 18:33
Lexaurin a Neurol jsou dost tvrdé drogy, snižujou úroveň pozornosti, otupujou, kdo je užije, nemůže řídit auta a ovládat stroje, spíš je na obtíž, někdo ho musí opatrovat.
Proto s tím opatrně, zvlášť na začátku používání a při postupném ukončení používání, například, když Neurol náhle dojde, to by pak asi hrozil nervový kolaps toho „pacienta“.
Proti hrozící nervové depresi mu mohou pomoci mírné, pravidelně podávané dávky alkoholu, jsou asi šetrnější než ty výše uvedené drogy. Navíc nejsou mnohdy pro toho pacienta neobvyklé a nehrozí tedy ani jeho případná alergická reakce na některou složku těch drogových přípravků.
Alkohol nikdy nepodávat dětem, ani mladistvým nejméně do 22 roků věku.

Pro vložení odpovědi na komentář se musíte přihlásit

lunalinda 7.9.2021 v 15:24
Můj syn musí nutně na jeden den po roce a třičtvrtě do nemocnice. Tak dlouho se bohužel čeká na vyšetření. Nevím, jak se vyhnout testování, které budou určitě vyžadovat. Ovšem bez něj ho tam ten jeden den spát nebudou chtít nechat. Nemá někdo radu, jak to udělat, aby ho k vyšetření přijali a vyhl se tomuto?

Pro vložení odpovědi na komentář se musíte přihlásit

mayka 7.9.2021 v 16:54
jste si jistá, že je nutný pobyt vašeho syna v nemocnici? nenapadá mě žádný důvod, jedině snad, že by vám hrozilo, že jinak vám syna odeberou? v takovém případě by snad bylo možné předem se domluvit s nemocnicí, nejprve po dobrém (že přinesete své vlastní potvrzení, které budou požadovat – a to si „obstarat“), pokud by to nešlo, pak s právníkem. ale jak vidíte, všechny rady jsou špatné, protože už vycházejí ze špatného úmyslu = z úmyslu předat zodpovědnost za vašeho syna někomu dalšímu. proto bych spíš zvážila, zda toho právníka nevyužít na obranu před tím, kdo by mi hrozil odebráním dítěte. pokud se jedná pouze o vaše rozhodnutí, přeji vám, ať se ve vás obnoví víra a láska a vše dopadne dobře.

Pro vložení odpovědi na komentář se musíte přihlásit

lunalinda 7.9.2021 v 18:29
To obstarání jinde mě napadlo také, s lehčí domluvou. Ovšem mám strach, aby jim to stačilo a nechtěli si udělat vlastní. Nechci totiž vyhrožovat, aby nás vůbec někdy pak vzali a ošetřili ještě…

mariezv 7.9.2021 v 13:40
Dnešní skenování nad Jižními Čechami americkými letadly…

ctrlv.cz/5ZdG

ctrlv.cz/Rh0R

Pro vložení odpovědi na komentář se musíte přihlásit

kamino 7.9.2021 v 13:25
Moc děkuji. Jsem nachystana ale tak na deset dní. Přesto ještě dokoupim a to počasí co je teď by mohlo vydržet. Aspoň teplo. Ještě jednou děkuji.

Pro vložení odpovědi na komentář se musíte přihlásit

kamino 7.9.2021 v 13:28
Ještě hodně svíček a zápalky. Někde na fcb jsem četla že snad vypnou 3×8 hodin. To by bylo lepší. Ale i tak kdo je připraven, není překvapen.

Pro vložení odpovědi na komentář se musíte přihlásit

Kocour Mourek 7.9.2021 v 16:41
Jistější než běžné zápalky jsou zapalovače. Ještě stihnete koupit si jich aspoň několik do zásoby.
Zápalky mohou zvlhnout a pak už nezapalují. Plamen běžného plynového zapalovače (třeba na cigarety) lépe odolává větru, pokud byste něco museli zapalovat venku za větru. Je v něm tuším piezoelektrický jiskřič, který asi taky lépe odolává vlhku než zápalky.
Jako nouzový zdroj světla se doporučuje petrolejová lampa, ohledně nechtěného požáru je bezpečnější než svíčka, pokud se s ní umí zacházet. Zkuste se to ještě rychle naučit.
Petrolej v lahvi nebo v plechovce, jako palivo do petrolejové lampy, už skoro nikde v běžných obchodech nemají. A největší problém: petrolejovou lampu vám tu a tam ještě prodají, ale nikdo vám k ní neposkytne knot. Pokud vůbec víte, co je knot. Prodavači to většinou už nevědí a knot nemají. Snad ho lze nouzově uplést z nějakých lněných nebo konopných vláken, nahradit ho lněným, nebo konopným provázkem, nevím. Já mám dvě petrolejky a 5+1 litr petroleje k nim, ale žádný knot.
Nejbezpečnější bude, když vystačíte s běžnými zdroji světla, které jsou jinak určeny spíš pro pobyt venku.
Protože náhle budete mít kolem sebe nezvyklé zdroje přímého ohně, doporučuje se podle možnosti mít k nim po ruce taky ruční hasicí přístroj.

Pro vložení odpovědi na komentář se musíte přihlásit

monty 7.9.2021 v 17:24
Petrolejky meli v OBI.. na objednavku

mayka 7.9.2021 v 17:38
knoty (a také lampy a příslušenství) mají zde:

www.petrolejovalampa.cz/154-knoty

sofie 7.9.2021 v 17:39
knoty jsem kupovala tu:
www.helecena.cz/www-helecena-cz/search-engine.htm?slovo=knot&search_submit=&hledatjak=2

lunalinda 7.9.2021 v 18:33
Dělám svíčky do sklenic od kafe a nakupuji zde: www.mydlovysvet.cz/cs/189-vyroba-svicek

Mají i knoty

vitacrha 7.9.2021 v 20:05
Jako knot lze použít i bavlněné tkaničky od bot.

Nadja 7.9.2021 v 21:47
Mourku,knot se dá koupit v Karsu-to je obchod,kde prodávají mimo látek i zbytky kůže,různé provazy,řemeslnické potřeby a také ty knoty různé síly-obchod je v Brně.V jiných městech něco takového jistě také funguje,ale třeba pod jiným názvem.

Dagi 7.9.2021 v 16:44
Myslím, že se to netýkalo elektřiny, ale vysílání filmu 3×8 hodin po dobu 10 dní. Říkalo se 10 dní tmy.

Pro vložení odpovědi na komentář se musíte přihlásit

Dagi 7.9.2021 v 20:16
Tak mě napadá a lampový olej by do petrolejky použít nešel? Toho je myslím dostatek. Nevím jestli by to fungovalo, jen nápad.

Pro vložení odpovědi na komentář se musíte přihlásit

Pakonik 7.9.2021 v 13:21
Bezpečnost Protonmailu….!?

connect.zive.cz/clanky/protonmail-predal-policii-ip-adresu-jednoho-aktivisty-ted-musi-aferu-vyzehlit/sc-320-a-212157/default.aspx

Pro vložení odpovědi na komentář se musíte přihlásit

astrei 7.9.2021 v 12:41
Mohl bych se zeptat, jestli je pravda, že ze sluneční svit je možné přes oko přijímat jako potravu?

Údajně to dokázal Hira Ratan Manek, který je tím proslavený. Taková data by se pro takovou dobu blackoutu velmi hodila.

Sám jsem nakoukal do slunka více než 150 hodin a mám výborný zrak, již nenosím brýle.

Ano, je to pravda.
carsten

Pro vložení odpovědi na komentář se musíte přihlásit

astrei 7.9.2021 v 13:31
Děkuji vám carstene

Pro vložení odpovědi na komentář se musíte přihlásit

Neviditelna 7.9.2021 v 14:59
astrei, jak to myslíš „Sám jsem nakoukal do slunka více než 150 hodin“ můžeš to prosím trošku více druhým upřesnit, o co se jedná , o přesně jde? Moc děkuji , snad se sem ještě dneska koukneš.

Pro vložení odpovědi na komentář se musíte přihlásit

melody 7.9.2021 v 16:43
ahoj, nenašla jsem celou sérii o této terapii, ale vesměs jde o to se ráno po východu a večer před západem slunce (to slunce nepálí, svit je jemnější) dívat do slunce, nejprve třeba 5 minut a poté interval prodlužovat. Jde o fotony, tedy energii, kterou přijímáš přes oko – tím léčíš oči i tělo. tedy dívání se do slunce léčí … a vůbec nejsilnější je ta energie u moře – kombinace západu slunce nad mořem na mě měla mnohem silnější účinek. terezka i tm o tom ví mnohem více, já prd … ale zkus třeba tohle:

NASA přiznává: Ano, hledění do slunce může aktivovat mozek i vyživovat lidské tělo / DOPORUČUJI!

ted si říkám, že ses ptala astrei a já jsem si dovolila odpovedet, ale uz se mi ten koment nechce mazat, promin astone

Pro vložení odpovědi na komentář se musíte přihlásit

astrei 432Hz 7.9.2021 v 17:28
Melody: Tyjo, jak jsi to udělala, že jsi ještě upravila svůj publikovaný koment? Nikde takovou možnost nevidím…

astrei 7.9.2021 v 16:48
Ahojky, v letech 2018-2019 jsem se velmi často díval do slunce, vždy minimálně na 45 minut zapisoval jsem si to do tabulek. Podařilo se mi nakoukat dohromady okolo 150 hodin. Žádné velké změny jsem však nepocítil, s nošením brýlí jsem přestal už 6 let předtím. Je možné, že nemám detoxikovanou šišinku mozkovou a tak jsem žádné změny nepocítil.

Nakoupil jsem si teď 1200g kurkumy a plánuji svou epifýzu pořádně odvápnit.

Pro vložení odpovědi na komentář se musíte přihlásit

neblbecek 7.9.2021 v 18:10
Poprosim daj recept na tu kurkumu. Mam skoro kilo … a neviem ako to spravne vyuzit. Diky

eli 7.9.2021 v 19:47
kurkuma se lépe vstřebává současně s pepřem

já sice dávám do lecjakého jídla, ale kde mohu přidat pepř, tam ho dám současně s kurkumou

to není moje moudro, toto jsem pochytila od Calábka

zuzana. 7.9.2021 v 19:49
ahoj neblbecek, pokud máš kurkumu prášek, tak já si koupila v lekárně kapsle, naplnila si je a jím. Na Alušce o tom byl článek.
V lekárně mi sice nabídli, že když si donesu co do nich chci dát, tak to nějakým přístrojem naplní razdva. Ale ruční plnění těch kapsliček je dobrá terapie – mrkanec.

Tak mě napadá, že to jsou želatinové kapsle, tedy zvířátkové, nevím, jestli to není proti něčemu.. ??

astrei 432Hz 7.9.2021 v 21:37
neblbecek: Zde je návod na odvápnění šišinky mozkové: aluska.org/sisinka-mozkova-3-potraviny-ktere-zpusobuji-detoxikaci-a-dekalcifikaci-epifyzy/

mayka 7.9.2021 v 22:15
kurkuma by měla být kombinována s tukem a tam, kde se to hodí, také s pepřem, který zvyšuje až 20x její využití. konzumována by měla být (pro léčebné využití) denně v množství 1 – 2 lžičky. inspirovat se lze indickou kuchyní, ale také můžeme používat v „klasických“ receptech místo papriky („guláš“), přidávat při výrobě hořčice, kečupu apod.

pokud chcete plnit kurkumu s pepřem do tobolek, lze použít rostlinnou alternativu, např.:
www.dobrekonopi.cz/eshop/rostlinne-kapsle-s-konopnou-herbou-40-ks
i když, mi v tomto případě připadá smysluplnější rovnou zakoupit kurkumin s piperinem, např.:
kurkumin-advance.cz/

recept na silné antibiotikum:
1 polévková lžíce kurkumy se rozmíchá ve 100g raw medu a užívá se cca 1/2 lžíce několikrát denně

astrei 7.9.2021 v 16:59
Pokud něco podobného budete zkoušet, doporučuji ráno nebo večer, kdy je slunce mírnější nebo se do slunce dívat přes nějakou látku (ne přes sklo).

Pro vložení odpovědi na komentář se musíte přihlásit

Kocour Mourek 7.9.2021 v 12:38
Upozorňuji, že rozhlasový přijímač poháněný baterií patrně máte ve svém přenosném (mobilním) telefonním přístroji. Ale jeho baterie se rychle vybije a navíc: rozhlasový program je k vám touto cestou přenášen asi přes vysílač signálu pro mobilní telefon, který ale nemusí fungovat kvůli tomu, že nemá elektřinu.
Pravý rozhlasový signál můžete přijímat z vysílače rozhlasového signálu, pokud takový vysílač ve vašem dosahu bude vysílat.
Je důležité si uvědomit, že přijímač pro tento pravý signál rozhlasu je běžně také v každém automobilu. Ten můžete v nouzi použít, ale většinou přitom musí běžet motor toho automobilu, aby se baterie automobilu během motoru dobíjela. Jinak vám automatika rozhlasový přijímač automobilu brzy vypne.
Podotýkám, že nervozita až panika mých zdrojů informací – po jejich předcházejícím nařízeném zmlknutí – dnes zatím výrazně vzrostla!

Pro vložení odpovědi na komentář se musíte přihlásit

ketty 7.9.2021 v 12:32
Moc díky carstene za datování, na tento článek jsem čekala, protože data o tomto možné scénáři jdou ke mě z více stran i ohledně daného datumu i ohledně výpadků zásobování atd., takže je neberu na lehkou váhu. Budu-li schopná se dostatečně připravit nevím, ale určitě je lepší vědět a připravit se i psychicky a hlavně nepanikařit. Myslím, že pokud je to zinscenováno konstruktivní stranou, postarají se, abychom byli všichni v pohodě, ale nesmíme jim to komplikovat, je smutné, že se kvůli tomu musí důležitá data tajit, aby lidé nepanikařili, místo aby se mohli konstruktivně připravit a těšit se na lepší časy. Vždy si říkám, že mi vesmír poskytne pomoc a budu na správném místě, kde mám být, ve správný čas nebo se správnými lidmi, až na to dojde.

Pro vložení odpovědi na komentář se musíte přihlásit

precioso 7.9.2021 v 12:09
11h30min tu preleteli 2 stíhačky veľmi rýchlo – smerom Maďarsko,UKR ale na radary vidím ďalšie a tie letia až z UK smer Ramstein,Čechy

Pro vložení odpovědi na komentář se musíte přihlásit

vitacrha 7.9.2021 v 11:53
Tady na tadesco jsou všichni připraveni. Neznám nikoho ze sledujících, že by cokoliv zanedbal. Ale možná se nevěřící najdou i u nás. Díky carstenečku kamaráde za opětovné varování. Dokonce jsem se setkal s lidmi, co tvrdí to samé a o tadescu nemají páru. Lidi hledjí všude a pokud je chuť, tak nacházejí. Pravda se nedá zabít jen ji někdo oblékl do šatů lži chuděrku jednu mocnou. Pravda je skromná, neodbytná, intuitivní, s vysokou, velmi vysokou mírou pokory a lásky. Armády již nepatří pod jednotlivá velení zemí, ale je proškolena do časů těchto. Tma je krásná, pokud nevychází z temných myšlenek kohosi. Rád se přidám a podpořím. Blackout je výborná věc pro započetí nových životů na zemi. I tak se v dobách dávných odehrávala zábava v časech dlouhých večerů. Lidem se opravdu rozsvěcí, protože oslovuji mnoho lidí, jen tak s úsměvem na tváři a snažím se je přimět k rozhovoru. Sám jsem nohokráte udiven, jak chápou to, že se něco udát musí a že to cítí v kostech. No já osobně ji také cítím v kostech artrózu pitomou. Ale léčím ji tím, že s úsměvem dám pifko a ono to bude lepší. No vidíte, musím se zásobit touto živou vodou. Tak poslechněte carstena a na nic prosím nezapomeňte. Skleróza je mrška, ale naběháte se až se tělo raduje. Tož tak PATRIOTI

Pro vložení odpovědi na komentář se musíte přihlásit

zbrd 7.9.2021 v 13:33
děkuji především carstenovi za data a Tobě, vitacrha, za skvělé komenty… Už toho je příliš na nás a je čas, aby blesky udeřily…

Pro vložení odpovědi na komentář se musíte přihlásit

plne odhaleni 1 7.9.2021 v 11:45
Děkujeme carstene. Všechny také varuji

Pro vložení odpovědi na komentář se musíte přihlásit
Novější komentáře →
Pro přidávání komentářů se musíte nejdříve přihlásit.

Hledat
Hledat
Archivy
Archivy
Vybrat měsíc
Podpora
Zvažte prosím finanční podporu na chod tadesco.org a na překlady článků. Děkujeme.

 

č.ú. 2901269209 / 2010 (SR /8330)

SK0683300000002901269209

Sponzorováno

Ads by FatChilli
Nejnovější komentáře
jankasipka:
Tak ja si naopak idem zásoby zajtra doplniť… Carstenovi moc…
janapechmannova:
plné odhalení – já se musím slunečnice zastat, každý nemůže…
janapechmannova:
rudo – otázkou je, co nám sem v těch potravinách…
janapechmannova:
drahá rodino, až vyjde najevo pravda, tak to bude něco…
aronie:
vzhledem k tomu,že už jsem byla několikrát zásobena – a…
Nejčtenější články

BOOM BOOM BOOM. Dnes byla konečně řečena …

Bleskovka carstena, na kterou všichni netrpělivě čekáte

Marného okénko 19.Q1.2Q21. „Věci nebudou takové, jaké …

V minulosti lidstvu řekli vše. Kdo řečenému …

Marného okénko 16.Q1.2Q21. Trump spustil řetězovou reakci …
Nejdiskutovanější články

Bleskovka carstena 21.Q8.2Q21. SHAEF BOOOOOOOOOM

Marného okénko 15.Q8.2Q21, které Vás potěší

V německém parlamentu řekli pravdu. Platí zákony …

Marného okénko 12.Q8.2Q21. Jsme v konečné fázi …

Bleskovka carstena Q3.Q9.2Q21. Údajné „bezpečné vakcíny“ po …

U nás pro všechny vychází slunce

Probuzenému lidstvu otevíráme oči

Pravda je krutá a bolí, ale je osvobozující

Pamatujte, veškerá rozhodnutí leží pouze
ve vašich rukou

© 2014 – 2021 tadesco.org | Originální obsah může být šířen pouze s písemným souhlasem autora.
Jfk..

Denyk APOTO.. 911 ~ opsa~no zz z Taděss.ka ! ! !
Subscribe
Upozornit na
10 los Komentos
Nejstarší
Nejnovější
Inline Feedbacks
View all comments
Dago
8. 9. 2021 2:20
.. o5 pri-ma članek.. U.I.

Prwní : ))

Reptiliani

ps : na nwo psa-ly ( ž. ) , že Oud je pí-ča ???
M

Sorge
Reply to  Dago
8. 9. 2021 10:15
to Nevym ale Oud je kkt, ne?
Nechodim ale na NWWWO akorát na-na Děda Mládek ilegál band www.youtube.com/watch?v=9zqFaV-cLqw
Bohuslava, 41
Reply to  Sorge
8. 9. 2021 10:26
Hledám :
*tetovaného
* neočkovaného
*nekuřáka
*bezdětného
* pejskaře/kynologa
(mám feny)
* co byl na vojně
* Západočesky kraj, Praha nebo max vzdálenost do 200 km!!
John F. Pitralon
Reply to  Bohuslava, 41
8. 9. 2021 10:43
Byl jsem na wojně na Doupowě, s různejma maďarama a pak druhej rok sme byli najednou čechišce Army a-a kluci jen z KV a zMostu, jeden byl i zChebu a ten řikal ssem z Chebu tak to jebu … Hledám art-deco Žirafu co má ráda kafe s kokosovym mlíkem a aby byla vysoká.

Poslouchám teš V.I. Mládka
www.youtube.com/watch?v=YbeyAjEyeYA

John F. Pitralon
Reply to  John F. Pitralon
8. 9. 2021 10:51
comment image
John F. Pitralon
Reply to  John F. Pitralon
8. 9. 2021 11:51
no Asi tag ňák… dyštak zrzawá
zirafe2.PNG
Reply to  John F. Pitralon
8. 9. 2021 12:36

Oud je takovej praktickej a zajištěnej. Ale toho ne.
Ty seš Pitralone zase kokotek, vim že chceš ke mě do Varů do welkoměsta, ale to jen protože záwidíš pražákům. A nikdo jinej tadyneni. Nebo tě chtěj jen píchat.

Bohuslawa

balneo2.PNG
John F. Kennedy
8. 9. 2021 9:14
Ahoj tady Džon Kennedy , bývalej prezident, jestli si teda ještě někdo vzpomene, bylo to teda jen do šedesátýho třetího roku

JFK
comment image

Reply to  John F. Kennedy
8. 9. 2021 10:54

Důůdle je swině, du napsat do Ameriky ať mi to oprawěj
Admin

MěstaPo
Reply to  MěstaPo
8. 9. 2021 14:32
Newim teda jaký sou zasedací pořádky na NWOO, jelikož mi admirál Koorál furt blokuje parník –..–
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com